Az alvás ugyanolyan fontos a szervezetünk számára, mint az étkezés. Az első gyermekem születésekor semmi sem készített fel az éjszakai etetések miatti alváshiányra. Ahogy a kisbabám felnőtt, már nem az volt a probléma, hogy az éjszakai etetések miatt ébredt fel, hanem az, hogy vigasztalásra volt szüksége, mert félt a sötétben! Örömmel mondhatom, hogy jelenleg győzelmi szériában vagyunk a gyerekekkel. Mindannyian átalusszák az éjszakát egy éjjeli lámpa segítségével, és az egész ház élvezi a teljes éjszakai alvás nyújtotta előnyöket.

Sokféle alvást segítő eszköz létezik, amelyek segíthetnek abban, hogy gyermeke mélyen aludjon, az éjjeli lámpák a leggyakoribbak, mert segítenek abban, hogy a gyermek egész éjszaka folyamatos nyugalmat élvezzen, hosszabb alvási intervallumokat teremtve.

A hosszabb alvásintervallumok nagy valószínűségén kívül itt van még 10 ok, amiért az éjjeli lámpák jótékony hatásúak lehetnek.

Ezen túlmenően, az éjjeli lámpák további 10 okból is hasznosak lehetnek:

  1. Az orvosok szerint az éjjeli fények hozzájárulhatnak a baba agyának fejlődéséhez. Az Amerikai Optometriai Szövetség jelenleg azt javasolja, hogy a szülők hagyják bekapcsolva az éjszakai fényt a baba szobájában, hogy elősegítsék a látás fejlődését, különösen a születéstől négy hónapos korig.
  2. Segít azoknak a kisgyermekeknek, akiknek rémálmaik vannak. Gyakran a 2-4 éves kor közötti gyermekek sötéttől való félelme alakul ki. Ha az éjszakai lámpa be van kapcsolva a szobájukban, akkor segít nekik abban, hogy biztonságban érezzék magukat, ami elősegítheti az elalvást és az alvást.
  3. A szülők és a kisgyermekek biztonságosabban közlekedhetnek a sötét szobában. A fényforrás segíthet az ellenőrzésben, különösen azokban az esetekben, amikor szükség van egy kis fényre az éjszakai etetések vagy pelenkacserék során. Ha a gyermek már szobatiszta, az éjszakai lámpa segíthet neki megtalálni az utat a vécéig.
  4. Az éjszakai lámpák segítenek alacsonyan tartani a fényt az éjszakai etetések és pelenkacserék során.
  5. Fontos olyan lámpát választani, amely nem igényel elemcserét, és minőségi anyagokból készült. A jó minőségű éjszakai lámpa hosszú élettartammal rendelkezik. A SquishyPet egyedi éjszakai lámpái például 50 000 órás várható élettartammal rendelkeznek, ami kb. 10 év átlagos használatnak felel meg.
  6. A SquishyPet éjszakai lámpák 100%-ban biztonságos anyagokból készülnek, és egyszerűen megrendelhetők online.
  7. Energiatakarékosak és hosszú élettartamúak, így nem növelik az áramszámlát. Minden egyedi lámpa hosszú időn keresztül szolgálhatja a gyermekedet.
  8. A SquishyPet éjszakai lámpák nemcsak gyakorlatiak, hanem gyönyörűek is. A kicsik kiválaszthatják kedvenc színű lámpájukat, és a kellemes fény segít nyugtatni őket.
  9. Egy éjszakai lámpa ideális ajándék lehet egy újszülöttnek vagy kisgyermeknek, és születésnapi vagy karácsonyi ajándékként is remek választás.
  10. Egy egyedi éjszakai lámpa személyre szabott és figyelmes ajándék lehet, amely megmutatja, hogy törődsz a gyermekeddel vagy barátoddal, és hosszú éveken át örömet szerezhet nekik.