Az alvás ugyanolyan fontos a szervezetünk számára, mint az étkezés. Az első gyermek születésekor általában semmi sem készít fel minket az éjszakai etetések miatti alváshiányra. Ahogy a kisbabák felnőnek, már nem az volt a probléma, hogy az éjszakai etetések miatt ébrednek fel, hanem az, hogy vigasztalásra van szükségük, mert gyakran félnek a sötétben és az egyedülléttől!

Sok sok próbálkozás és álmatlan éjszaka után bemutatunk egy bevált módszert ami hatalmas lsegítség lehet ababáknak és a gyerekeknek egyaránt. Egy éjjeli lámpa segítségével, sokkal nyugodtabban aludhatnak a picik és ennek örömére az egész ház élvezi a teljes éjszakai alvás nyújtotta előnyöket.

Sokféle alvást segítő eszköz létezik, amelyek segíthetnek abban, hogy gyermeked mélyen aludjon, ezek közül az éjjeli lámpák a leghatékonyabbak, mert segítenek abban, hogy a gyermek egész éjszaka folyamatos nyugalmat élvezzen, ne érezze magát egyedül ha rövidebb pillanatokra felkel. Ezáltal hosszabb alvási intervallumokat szolgálhatják a kicsik fejlődését ami a nappali viselkedésre is kihat.

A hosszabb alvásintervallumok előnyén kívül itt van még 10 ok, amiért az gyerek éjjeli lámpák jótékony hatásúak lehetnek:

Az éjjeli lámpák és éjszakai fények előnyei

  1. Az orvosok szerint az éjjeli fények hozzájárulhatnak a baba agyának fejlődéséhez. Az Amerikai Optometriai Szövetség jelenleg azt javasolja, hogy a szülők hagyják bekapcsolva az éjszakai fényt a baba szobájában, hogy elősegítsék a látás fejlődését, az éjszakai aktív időszakokban. Ez különösen fontos a születéstől négy hónapos korig.
  2. Segít azoknak a kisgyermekeknek, akiknek rémálmaik vannak. Gyakran a 2-4 éves kor közötti gyermekeknek sötéttől való félelme alakul ki. Ha az éjszakai lámpa be van kapcsolva a szobájukban, akkor segít nekik abban, hogy biztonságban érezzék magukat, ami elősegítheti az elalvást és az pihentető alvást.
  3. A szülők és a kisgyermekek biztonságosabban közlekedhetnek a sötét szobában. A fényforrás segíthet az ellenőrzésben, különösen azokban az esetekben, amikor szükség van egy kis fényre az éjszakai etetések vagy pelenkacserék során. Ha a gyermek már szobatiszta, az éjszakai lámpa segíthet neki megtalálni az utat a vécéig.
  4. Könnyű pelenkacsere felkapcsolt lámpa nélkül! Az éjszakai lámpák segítenek alacsonyan tartani a fényt az éjszakai etetések és pelenkacserék során.
  5. Fontos olyan lámpát választani, amely nem igényel elemcserét, és minőségi anyagokból készült. A jó minőségű éjszakai lámpa hosszú élettartammal rendelkezik. A SquishyPet egyedi éjszakai lámpái például 50 000 órás várható élettartammal rendelkeznek, ami kb. 10 év átlagos használatnak felel meg.
  6. A SquishyPet éjszakai lámpák 100%-ban biztonságos anyagokból készülnek, így nem kell aggódni, ha a gyermek a szájába veszi, vagy harapdálja, valamint egyszerűen megrendelhetők online.
  7. Az éjjeli lámpák energiatakarékosak és hosszú élettartamúak, így nem növelik az áramszámlát. Minden egyedi lámpa hosszú időn keresztül szolgálhatja a gyermekedet a fejlett LED technológiának köszönhetően
  8. A kicsik kiválaszthatják kedvenc színű lámpájukat, és a kellemes fény segít nyugtatni őket. A SquishyPet éjszakai lámpák nemcsak könnyen kezelhetően, hanem kedves és szerethető mintájúak is.
  9. Egy éjszakai lámpa ideális ajándék lehet egy újszülöttnek vagy kisgyermeknek, és születésnapi vagy karácsonyi ajándékként is remek választás.
  10. Egy egyedi éjszakai lámpa személyre szabott és figyelmes ajándék lehet, amely megmutatja, hogy törődsz a gyermekeddel vagy barátoddal, és hosszú éveken át örömet szerezhet nekik.