A könnyen használható és karbantartható babatálak elengedhetetlenek az újdonsült szülők számára. Legyen szó tapadós tálakról, tányérokról, palackokról vagy kanalakról, szilikonból készült babatermékeink mindent biztosítanak, amire szükséged van ahhoz, hogy kisbabádat biztonságban és boldogan tartsd étkezések során.

  1. Biztonságos, Élelmiszerbiztos Szilikon Babatáplálási Felszerelések

A Squishy babatáplálási termékei FDA által jóváhagyott élelmiszerbiztos szilikonból készültek, amely nem tartalmaz semmilyen káros vegyi adalékot. Termékeink mentesek az BPA-tól, a PVC-től és a ftalátoktól. Semmilyen vegyi anyag nem szivárog be a gyermeked ételeibe, függetlenül attól, hogy mennyit melegítesz vagy mosol őket. Kisbabád tökéletesen biztonságban van a táplálékkiegészítőinkkel.

A biztonsági mutatóink tekintetében nem kell csak a mi szavunkra hagyatkoznod. A világ vezető tesztelő létesítménye, a TÜV Laboratóriumok szigorúan teszteli termékeinket és jóváhagyási tanúsítványt ad nekik.

Mivel mosogatógépben is moshatóak, többször is tisztán tarthatóak, anélkül, hogy kézzel kellene mosni őket.

  1. Sokoldalú Szilikon Babatáplálási Termékek Babáknak És Kisgyermekeknek

Szilikon termékeink tökéletes megoldást kínálnak a csecsemőktől a kisgyermekekig terjedő gyerekeket érintő táplálkozási nehézségekre. Szilikon kanalaink és rágóink gyengédek a fogínynek, és akár fogzási segítségként is szolgálhatnak a kis szájaknak, amikor a szilárd ételeket vezetik be. Az ergonomikus tervezés elősegíti az önálló étkezést, a teljes önfelvételt, és csökkenti a rendetlenséget a szülők számára.

Tapadó tál és kanál készlet

A babák akkor kezdhetik el az önálló táplálkozást, amikor úgy érzik, hogy ők kontrollálják az ételeiket és táplálék kiegészítőiket. Gondosan tervezett szilikon kanalaink tökéletesen illeszkednek a kis kezekbe. Ezenkívül a ipari design szakértők és ügyfeleink is dícsérték szilikon tálkáinkat; jó okkal. A magas, befelé hajló falak kiváló lehetőséget nyújtanak a babáknak arra, hogy könnyen fel tudják tölteni az ételt a kanalukra. Ez a tulajdonság nem csak az önálló táplálkozáshoz járul hozzá, hanem a kisbabád mozgásos készségeihez és kéz-szem koordinációjához is.

A tapadó kupak szorosan rögzül lapos, sima felületeken, például a munkalapon vagy a magas szék tálcáján, ami tovább segít a babáknak az étel kontrollálásában. A tapadó tálunk mellett próbáld ki a Squishy tapadó tányérokat, amelyek más tervezési újításokat is bemutatnak.

Tapadó tányérok

Kínálunk egy könnyen tölthető tapadó tányért és egy osztott részekkel rendelkező tapadó tányért. A könnyen tölthető tányérnek emelt pereme van, hogy könnyen lehessen enni anélkül, hogy kiöntené. Ez a tányér ideális olyan babáknak, akik izgatottan lépnek be az új textúrák és ízek világába.

Mindannyian ismerjük a drámát, amikor az étel nem marad a helyén. Amikor a gyermeked kissé idősebb lesz, és kifejleszti a saját ízlését, elkerülhetetlenül válogatni fog. Segíthetünk elkerülni ezt a kellemetlen helyzetet osztott tányérunkkal. Három különálló rekeszével még a legkényesebb gyermeket is boldoggá teheted. Ha ez nem elég, az osztott tányér dupla funkcióban is használható egy különleges összejövetelhez.

Tekintsd meg teljes termékválasztékunkat, hogy láthasd, hogy a Squishy baba szilikon étkészlet hogyan teheti snack időt teljesen egyszerűvé a családod számára.

  1. Könnyen olyanok, mintha újak lennének

A Squishy termékek tartósak és sokoldalúak. A mosogatógépben való mosás mellett sütő- és mikrohullámú sütőben is használhatóak. Tárolhatod őket a hűtőszekrényben vagy a fagyasztóban is. Győződj meg arról, hogy Squishy készleteid úgy maradnak, mint az újak, néhány egyszerű karbantartási szempont figyelembevételével.

Azért, hogy minden alkalommal tökéletes “új” kinézetet kapj, javasoljuk, hogy minden szilikon tálkészletet kézzel mosogass és törölj szárazra. A mosogatógép használata teljesen biztonságos, de néha ásványi és szappan nyomokat hagy a szilikonon.

Bár a Squishy szilikon szagtalan, akár tisztítószerek szagát is megőrizheti, ha bizonyos mosószerekkel forró vízben használják. Ennek a problémának a elkerülése érdekében alaposan öblítsd le az elemeket, hogy eltávolítsd a mosószer maradványait. Ezt megteszed, meg fogja őrizni a tapadó tál vagy tányér képességét, hogy ragaszkodjon a felülethez. Amíg a tapadó alapot tiszta és száraz állapotban tartják, sok éven keresztül fog működni a lapos felületeken, például a magas székek tálcáin.

A szag eltávolítása a szilikon edényekből

A szilikon magas hőmérsékleten elnyeli az illatokat. Azonban ezek az illatok magas hőmérsékleten is eltűnhetnek. Legyen szó szappan vagy élelmiszer illatáról, két módszer létezik azok eltávolítására:

Az első módszer, hogy néhány percig forraljuk a szilikont. A forralás biztonságos, mert termékeink nem tartalmaznak toxikus vegyületeket, amelyek ilyen körülmények között szabadulhatnának fel. Az alternatíva az illat “elbögrézése”, vagyis a szilikon sütése előmelegített légkeveréses sütőben 150°C-on tizenöt percig. Kérjük, hogy targoncával vegye ki a tárgyakat a sütőből, mivel a szilikon nagyon felmelegszik. Nem javasoljuk ezt a módszert a szilikon kanál készletéhez. Olvassa el többet a Squishy termékek gondozásáról a GYIK oldalunkon

  1. Tartós babaszervírozók

Nemcsak könnyű tisztítani a termékeinket, hanem rendkívül strapabíróak is. Biztosak vagyunk benne, hogy bármit is vásárol a boltunkban, évekig fogja tartani. Ez a tartósság teszi tökéletessé étkészleteinket a következő generáció számára történő átadásra.

  1. Tökéletes ajándéknak, baba étkezési szilikon készletek

Amikor egy barátod vagy szeretted hamarosan szülő lesz, baba etető készleteink csodálatos ajándékok a babafürdőre. Ajándékcsomagjaink már össze vannak kötve, hogy megfeleljenek a gyermekeknek bármely fejlődési szakaszban, a csecsemőktől a kisgyermekekig. Számos szilikon etető készletünk van, az Újszülött Ajándékcsomagtól az Utolsó Gyerek Vacsora Etető Csomagig. Bármelyikre is van szüksége, nálunk megtalálja a tökéletes választást.

Nincs ok arra, hogy ne próbálja ki termékeinket, hogy lássa, hogyan tehetik az étkezéseket kis evői számára szórakoztató és örömteli élménnyé.

  1. Takarékosan ajándék készleteinkkel ma

A termékeket többféle fizetési móddal vásárolhatja meg oldalunkon, beleértve az Apple Pay-t, a Paypalt, a Shop Pay-t és még sok mást. Különleges ajánlatokat keres majd, ha olyan, mint mi. Ajándékcsomagjaink 15% kedvezménnyel érhetők el az átlagos árhoz képest, így még jobb ár-érték arányúak, mint amilyenek már így is. Ráadásul ingyenes szállítást kap rendelésekre 99 dollárnál nagyobb összegű rendelés esetén.